Förbättringar av vår hemsida pågår

Detta underhåll innebär att du tyvärr inte kan nå vår hemsida landshypotek.se just nu. Vi arbetar på att få upp vår ordinarie hemsida så snabbt som möjligt. Under tiden kan du läsa mer om oss och nå många av våra tjänster via denna sida. Hittar du inte vad du letar efter eller behöver ytterligare information kan du ringa till vår Kundservice eller chatta med oss. Vill du logga in i Internetbanken kan du som vanligt klicka på knappen Logga In uppe till höger.
Vill du besöka vår vanliga hemsida är du varmt välkommen tillbaka senare. Vi beklagar eventuella bekymmer detta för med sig för dig.

Har du frågor?

Hör gärna av dig. Kundservice har öppet vardagar kl 8.00-17.00.

Telefon
0771-44 00 20

E-post:

Välkommen att ansöka om Bolån till ditt hus

Nu kan du som vill låna till hus ansöka om ett bolån hos oss. Vill du ansöka om att flytta ditt nuvarande huslån hit är du också välkommen.

Du får ansöka om

  • lån till villa eller fritidshus.
  • lån upp till 75% av husets värde.
  • lånebelopp från 200.000 kr.
  • återbetalningstid mellan 30 år och 50 år.

Ansökan gäller endast för bolån till hus och inte för bostadsrätter.

Lån för dig som äger en lantbruksfastighet

Du har idéerna och vet vad du vill göra på din gård. Tillsammans kan vi hitta finansieringslösningar som passar dig och dina behov.

Låt dina sparpengar växa tryggt

Det lönar sig dubbelt att spara i landsbygdens bank. Du får bra ränta på dina pengar, sparandet är tryggt och kontot har inga avgifter. Ditt sparande bidrar dessutom till att utveckla den svenska landsbygden med öppna landskap, välskötta skogar och svenskproducerad mat.

Hela landets bank

Vi vill ge människor i hela Sverige förutsättningar att leva ett rikt liv. Så tänker vi idag. Så har vi tänkt och agerat sedan 1836.

Vi är en liten bank med en stor uppgift -  att bidra till ett rikare liv i hela landet.